Våra tjänster

Styrelserekrytering

Vi är verksamhetsledare för Styrelseakademien Sydost och erbjuder en rekryteringstjänst för att stötta ägarna när det är dags att stärka styrelsen med t ex en rutinerad ordförande. Styrelseakademien har ca 8000 medlemmar som kan söka uppdragen. Vi vill hjälpa till att bygga starka, effektiva och framåtblickande styrelser för framgång och lönsamhet.

Styrelseutbildningar

Styrelseakademien är Sveriges ledande utbildningsaktör. Vi erbjuder ett brett utbud av styrelseutbildningar som stärker dig som styrelseresurs. Både nya och erfarna styrelseledamöter väljer att certifiera sig via grundutbildningen ”Rätt Fokus i styrelsearbetet SME”. Kontakta oss gärna för mer information om datum och innehåll.

Om Styrelseakademien

Styrelseakademien är en ideell förening som grundades år 1991 och består av 16 regionala föreningar, bl a i Sydost. Medlemmar är styrelseledamöter, ägare, företagsledare, entreprenörer, företagsfrämjare mfl som värdesätter effektivt och kompetent styrelsearbete. Improvera har sedan 2006 ett avtal med Styrelseakademien Sydost att i Kronobergs, Kalmar och Blekinge län fungera som verksamhetsledning.

Marknadsinformation för företag

Som representant för UC Affärsinformation sedan 1996 erbjuder Improvera aktuell och relevant information om företag samt målgruppsurval. UC är det ledande företaget för kredit- och marknadsinformation och ingår i nordiska Enento Group. Improvera har lång erfarenhet av att göra skräddarsydda urval utifrån parametrar som geografi, bransch, anställda, ekonomiska nyckeltal mm. Om ni önskar excelfiler med adresser så hör av er för snabb och noggrann service. Vill ni ha eget abonnemang så finns UC Selekt som är ett bra verktyg för företag med behov av löpande nykundsbearbetning. Databasen innehåller veckouppdaterad info om alla Sveriges 1,2 miljoner företag och arbetsställen och ger en god kunskap inför kundbesök. Med selekteringsfunktionen kan säljarna få rätt målgrupper att bearbeta tack vare många urvalsparametrar. I ett årsabonnemang ingår 10 000 företag att exportera till Excel samt obegränsat antal rapporter och urval. Utbildning och support ingår också. 

Näringslivsinformation för kommuner

UC Selekt är ett värdefullt verktyg för näringslivsavdelningen att hålla koll på företag och andra arbetsställen dels i egna kommunen, dels i hela Sverige. Man kan ta fram listor på alla nystartade företag i kommunen, göra branschfördelningar, se andelen kvinnligt drivna företag, skriva ut veckouppdaterade rapporter med risk inför företagsbesök och företagsetableringar och mycket mer. UC Selekt kan kombineras med tjänsten UC Näringslivskompassen där man får koll på senaste nyetableringarna, löpande statistik och en besöksguide. Vi kan guida er, utbilda användare och hjälpa till med statistik vid behov.

Webbplats drivs med WordPress.com.