Vårt team

Charlotte Heliosson

VD Improvera, VL Styrelseakademien Sydost & representant UC

Karin Darlington

Styrelseordförande

Linnea Wallberg

Marknadsansvarig

Nils-Erik Persson

Styrelseledamot & ägare

Vårt kunderbjudande

Genom tjänster inom styrelsefrågor och marknadsinformation stärker vi dig som är beslutsfattare. Vi månar om ett omsorgsfullt bemötande och att bidra med kunskaper samt verktyg för effektiva företag och organisationer. Välkommen att anlita oss för att ta din verksamhet till en högre nivå – vi finns där och stöttar dig!

Vår historia

1996 – Då startade fd bankchefen Nils-Erik Persson Improvera med visionen att utveckla företags lönsamhet och organisation. Bland tjänsterna erbjöds diverse konsultuppdrag och Improvera blev även agentur för UC AB och deras tjänster för marknadsinformation.

2000 – Nils-Erik startade, med några fler grundare, föreningen Styrelseakademien Sydost som inkluderar Kronobergs, Kalmar och Blekinge län.

2003 – Nu anställdes Charlotte Heliosson och därmed delade man upp ansvarsområdena så att hon tog över försäljning och support av UC:s tjänster och Nils-Erik koncentrerade sig på rollen som verksamhetsledare för Styrelseakademien Sydost.

2009 – Charlotte tog över rollen som Improveras VD.

2015 – Improvera lanserade certifikatutbildningen VD-Kompetens som erbjöds två gånger per år för VD, affärsområdeschefer och personer i andra ledande positioner. Det skrevs också samarbetsavtal med tre konsulter och då erbjöds rådgivning och konsultation inom strategi, verksamhetsstyrning, ekonomistyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.

2017 – Charlotte Heliosson tog över ansvaret som verksamhetsledare för Styrelseakademien Sydost vid sidan av sin roll som VD för Improvera och agent för UC Affärsinformation.

2018 – Improvera lanserade utbildningen NäringslivsKompetens som erbjöds för kommunernas näringslivsutvecklare.

2019 – Styrelseakademien Sydost – som Improvera verksamhetsleder – utsågs till Årets StyrelseAkademi i Sverige.

2020 – VD-Kompetens etableras även i Stockholm efter 5 år i Växjö (men satsningen fick avbrytas pga pandemin).

2021 – En överlåtelse av VD-Kompetens sker till utbildningsföretaget FEI i Stockholm som via sitt FEIFLEX-koncept har en nationell marknad.

2023 – Nils-Erik går i pension men är kvar som ägare och ledamot. Han har genom åren styrelseutbildat ca 4000 personer samt hjälpt 100 bolag med nya ledamöter…

Webbplats drivs med WordPress.com.